• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

In betweens Wijk en Aalburg

In betweens zijn populair. In Wijk en Aalburg verkoopt de Gordijnenhal in between gordijnen van hoge kwaliteit. En ook nog eens scherp geprijsd. Maar wat zijn in betweens nu eigenlijk? In between gordijnen zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. De gordijnen zijn wel transparant maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Dat heeft een groot voordeel. U kunt door de gordijnen wel naar buiten kijken maar mensen kunnen niet bij u naar binnen kijken. Daarom kiezen veel mensen voor in betweens. Ook in Wijk en Aalburg, Eethen, Genderen en Dussen is deze gordijnsoort erg populair.

Veel mogelijkheden

Met in betweens kun je werkelijk alle kanten op. In principe volstaan in betweens als raamdecoratie. Maar deze gordijnen zijn ook te combineren met overgordijnen of rolgordijnen en jaloezieën. In between gordijnen creëren een prachtige lichtinval. Afhankelijk van de kleur en dikte kunt u spelen met het licht in een ruimte. In betweens zijn in verschillende stoffen te krijgen. Gaat u voor een stoere look? Kies dan bijvoorbeeld voor linnen. Maar u vindt bij ons ook in betweens met mooie motieven. Wij hebben gordijnen voor elk interieur. Bij de Gordijnenhal vindt u veel verschillende soorten in betweens. Als u in Wijk en Aalburg woont, moet u bij ons zijn voor de beste gordijnen.

In betweens Wijk en Aalburg

Kwaliteit

Bij de Gordijnenhal vinden we kwaliteit en service erg belangrijk. Daarom maken we alleen gebruik van hoogwaardige stoffen. Veel gebruikte stoffen voor in betweens zijn polyester, katoen en linnen of een combinatie daarvan. Bij ons vindt u alleen in betweens van goede kwaliteit. De stof is soepel, krimpt niet en valt ook nog eens erg mooi. Want niets is zo vervelend als gordijnen die kreuken of niet mooi vallen. De meeste in between gordijnen worden gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen. De stof is dan dubbel zo breed en dat zorgt er weer voor dat het gordijn gemaakt kan worden zonder zichtbare naden.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

Bij de Gordijnenhal kunt u terecht voor zowel bekende als exclusieve merken. Maar we hebben ook een huiscollectie met moderne en kwalitatief goede in betweens. We maken namelijk alleen maar gebruik van goede en rijke stoffen. Nog een voordeel is dat de gordijnen op maat worden gemaakt in ons eigen atelier. Daardoor weet u zeker dat het goed gedaan wordt. En de levertijd is niet lang. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens kijken in onze prachtige, onlangs verbouwde winkel. Heeft u een vraag neem dan contact op. Zoekt u in betweens? In Wijk en Aalburg moet u dan bij de Gordijnenhal zijn. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod