• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Glasgordijnen Tilburg

Wilt u uw raam mooi aankleden met glasgordijnen en woont u in Tilburg? Dan heeft de Gordijnenhal de meest uitbreide collectie tegen een zeer scherpe prijs. Glasgordijnen, ook wel vitrage genoemd, hebben een decoratieve functie en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Glasgordijnen zijn ideaal als u geen inkijk wilt maar toch natuurlijk licht in huis wilt hebben. U kunt zelf wel naar buiten kijken maar de inkijk van buren en mensen op straat wordt geblokkeerd. Het is niet voor niets dat glasgordijnen, ook in Tilburg, nog altijd erg populair zijn.

Verschillende mogelijkheden

Misschien denkt u dat glasgordijnen ouderwets zijn. Maar niets is minder waar! Glasgordijnen passen in elk interieur. Of u nu van eenvoud houdt of meer van eigenzinnig of karakteristiek. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glasgordijnen die van het plafond tot aan de vloer lopen of zelfs gordijnen die over de volledige breedte van de kamer lopen. Maar vaak worden glasgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen. Onze medewerkers van de Gordijnenhal denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw raamdecoratie. Voor goed advies over glasgordijnen in Tilburg, Oisterwijk, De Reeshof of Berkel-Enschot moet u dan ook bij ons zijn.

Glasgordijnen Tilburg

Mooie lichtinval

Glasgordijnen creëren sfeer in elk interieur door een verfijnde filtering van daglicht. Uw woonkamer oogt direct een stuk lichter en groter met vitrage voor de ramen. Glasgordijnen zorgen daarnaast voor een prachtige en rustige sfeer in elke kamer. Glasgordijnen laten natuurlijk licht door en daardoor oogt uw woning direct een stuk warmer. Of u nu glasgordijnen zoekt voor in uw woon- of slaapkamer, er is altijd wel een stof die bij uw interieur past. Nog een voordeel, door glasgordijnen op te hangen verbetert de akoestiek in een ruimte aanzienlijk. Harde geluiden worden namelijk gedempt door de stof.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Heeft u uw ideale glasgordijnen uitgekozen? De Gordijnenhal maakt uw gordijnen op maat. We hebben namelijk een eigen atelier waar we alle gordijnen voor u maken. Wilt u een enkele, dubbele of misschien wel een driedubbele plooi? Geen probleem, onze deskundige medewerkers maken het voor u, precies op maat. En omdat we een eigen atelier hebben, zijn de levertijden bij ons niet zo lang. Het is niet voor niets dat mensen die glasgordijnen zoeken in Tilburg, kiezen voor de Gordijnenhal. Wilt u meer informatie neem gerust contact op. Wilt u eens sfeer komen proeven? Kom dan gerust eens kijken in onze prachtige, onlangs verbouwde winkel. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod