• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Houten jaloezieën Waalwijk

Bent u op zoek naar houten jaloezieën? In Waalwijk is de Gordijnenhal dan het juiste adres. Bij de Gordijnenhal vindt u namelijk altijd een uitgebreide collectie tegen een scherpe prijs. Of u nu houten jaloezieën, rolgordijnen of glas- of overgordijnen zoekt. Daarnaast vindt u bij ons alleen producten van een hoge kwaliteit. Bij ons vindt u voor elk interieur de juiste jaloezieën. Wilt u extra informatie over houten jaloezieën? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Loon op Zand staan wij voor u klaar met advies.

Voordelen

U vindt bij de Gordijnenhal binnenzonwering in allerlei soorten en maten. Kiest u voor een rolgordijn? Of bent u gevallen voor de charmes van een plisségordijn? Of vindt u houten jaloezieën het mooist? Bij ons vindt u het allemaal. Jaloezieën hebben veel voordelen. Ze passen namelijk in elk interieur. Jaloezieën zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. In hout natuurlijk, maar ook in aluminium of PVC. Daarnaast kunt u kiezen uit brede of smalle lamellen. Laat u adviseren over wat het beste bij u past. Nog een voordeel is dat houten jaloezieën onderhoudsvrij zijn. En goed schoon te houden. Even met de plumeau over de lamellen, en het stof is verdwenen. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat jaloezieën makkelijk te monteren en te bedienen zijn. En ze werken ook nog eens isolerend. Als de zon naar binnen schijnt, houden de jaloezieën de warmte buiten. Maar andersom geldt dat ook. Als het buiten koud is, wordt de kou tegen gehouden.

Houten jaloezieën Waalwijk

Natuurlijke lichtinval

Veel mensen kiezen voor houten jaloezieën in Waalwijk vanwege de lichtinval. De horizontale lamellen zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Als u de lamellen naar boven richt, weerkaatst het licht via het plafond. Dat zorgt voor een egale en natuurlijke verlichting. Uw kamer wordt mooi verlicht, terwijl de zon niet in uw ogen schijnt. De jaloezieën zorgen daarnaast voor privacy. Voorbijgangers en buren kijken niet zomaar bij u naar binnen.

Gordijnenhal.nl

Stijlvol

Bent u op zoek naar stijlvolle raambekleding? Dan moet u voor houten jaloezieën kiezen. Ze geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Bij de Gordijnenhal vindt u jaloezieën in veel verschillende kleuren en maten. En ook de breedte van de lamellen kunt u zelf bepalen. U vindt bij ons precies de juiste jaloezieën die bij uw interieur passen. Kom naar onze winkel om alle jaloezieën met elkaar te vergelijken. En laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Heeft u een vraag neem contact met ons op, wij helpen u graag. Als u houten jaloezieën zoekt in omgeving Waalwijk, moet u bij de Gordijnenhal zijn. We zien u graag terug in onze mooie winkel met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod