• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Glasgordijnen Waalwijk

Op zoek naar glasgordijnen? In Waalwijk moet u dan bij de Gordijnenhal zijn. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie gordijnen. Onze glasgordijnen zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en de keuze is ook nog eens enorm. Glasgordijnen worden ook wel vitrage genoemd en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Wilt u geen inkijk van de buren of voorbijgangers maar toch zelf naar buiten kijken? Kies dan voor glasgordijnen van de Gordijnenhal. In Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Loon op Zand zijn al veel mensen u voor gegaan.

Verschillende mogelijkheden

Glasgordijnen ouderwets? Nee, zeker niet! Glasgordijnen zijn nog altijd erg geliefd. Dat komt omdat ze zo veelzijdig zijn en eigenlijk in elk interieur passen. Als u van eenvoud houdt, kiest u voor mooie witte of crèmekleurige glasgordijnen. Heeft u een modern interieur? Kies dan voor een stoere stof of een opvallend dessin. Maar u kunt ook kiezen voor glasgordijnen die van het plafond tot aan de vloer lopen of zelfs gordijnen die over de volledige breedte van de kamer lopen. Het zijn dan echte eyecatchers! Maar vaak worden glasgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen. Weet u niet precies wat het beste bij u past? Onze medewerkers van de Gordijnenhal denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw raamdecoratie. Ook voor advies over glasgordijnen in Waalwijk kunt u bij ons terecht.

Glasgordijnen Waalwijk

Veel sfeer

Door een verfijnde filtering van daglicht geven glasgordijnen veel sfeer in elke ruimte. Uw woonkamer bijvoorbeeld oogt direct een stuk lichter en groter met glasgordijnen voor de ramen. Vitrage creëert ook een rustige sfeer in een ruimte. Of u nu glasgordijnen zoekt voor in uw woon- of slaapkamer, er is altijd wel een stof die bij uw interieur past. En door gordijnen op te hangen verbetert de akoestiek in een ruimte. Die hol klinkende galm verdwijnt.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Als u de juiste stof heeft uitgekozen worden uw gordijnen in ons eigen atelier op maat gemaakt. Wilt u een enkele, dubbele of een driedubbele plooi? Dat is geen enkel probleem, we maken het precies op maat in ons atelier. Het is niet voor niets dat mensen die glasgordijnen nodig hebben in Waalwijk, bij de Gordijnenhal terechtkomen. Wilt u ook mooie glasgordijnen in uw interieur? Kom dan gerust eens langs bij de Gordijnenhal. Of wilt u meer informatie neem contact met ons op. Met onze ervaring en creativiteit komen we met de beste ideeën om uw huis aan te kleden. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod