• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Gordijnen Tilburg

Zoekt u nieuwe gordijnen? In Tilburg moet u bij de Gordijnenhal zijn. Wij hebben een grote collectie van prachtige vitrages, inbetweens en overgordijnen. Gordijnen zijn dé sfeermakers in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren en passen zowel in een moderne als klassieke woning. Gordijnen zorgen voor een knusse sfeer in huis. Bij de Gordijnenhal vindt u voor elk interieur de juiste gordijnen. Wij zijn in Tilburg, Oisterwijk, De Reeshof en Berkel-Enschot dan ook de gordijnenspecialist.

Advies op maat

Bij Gordijnenhal vinden we service erg belangrijk. U krijgt dan ook altijd advies op maat. Onze deskundige medewerkers houden rekening met uw woonwensen en adviseren u over de mogelijkheden. Niet alleen in onze winkel, maar ook bij u thuis. Zo meten we de gordijnen voor u op, zodat u zeker weet dat ze er straks prachtig bij hangen. Daarnaast worden alle gordijnen in ons eigen professionele atelier geconfectioneerd. In ons atelier wordt met veel zorg aan de gordijnen gewerkt zodat u zeker bent van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben we een korte levertijd waar we ons ook aan houden.

Gordijnen Tilburg

Functioneel

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers in uw huis, ze hebben ook nog een functie. De akoestiek in een ruimte wordt stukken beter als de ramen bekleed zijn. Daarnaast zijn gordijnen ook geschikt als u extra aandacht op uw ramen wilt vestigen. Wilt u uw ramen bijvoorbeeld hoger laten lijken en daardoor ook uw kamer? Kies dan voor gordijnen die lopen vanaf het plafond tot aan de grond. Door de lengte oogt uw raam hoger. Daarnaast werken gordijnen isolerend en zijn ze zonwerend. Genoeg redenen dus om te kiezen voor gordijnen. In Tilburg en omgeving staan we graag voor u klaar.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

Wij zijn leverancier van bekende en exclusieve merken maar u kunt ook bij ons terecht voor onze uitstekende huiscollectie met rijke en kwalitatief goede stoffen. Er zit altijd wel iets voor u tussen. U bent bij ons ook aan het goede adres voor binnenzonwering, insectenwering en houten jaloezieën. U vindt bij ons alle raamdecoratie onder een dak. In onze mooie showroom laten we u graag zien wat we allemaal in huis hebben. Kom gerust eens vrijblijvend kijken en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. Als u op zoekt bent naar gordijnen en u woont in Tilburg of omgeving? Dan is de Gordijnenhal het juiste adres. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel! Voor vragen neem contact met ons op.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod