• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Glasgordijnen Wijk en Aalburg

Als u op zoek bent naar glasgordijnen in omgeving Wijk en Aalburg, moet u bij de Gordijnenhal zijn. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreide collectie tegen een scherpe prijs. De gordijnen zijn daarnaast van hoge kwaliteit. Wij hebben voor elk interieur de juiste gordijnen. Glasgordijnen worden ook wel vitrage genoemd en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Als u niet wilt dat er iemand bij u naar binnen kijkt maar u wilt zelf nog wel naar buiten kijken, zijn glasgordijnen ideaal. In Wijk en Aalburg, Eethen, Genderen en Dussen is deze gordijnsoort dan ook erg populair.

Verschillende mogelijkheden

‘Glasgordijnen? Die zijn toch hartstikke ouderwets’, is een veel gehoorde uitspraak. Maar dat is absoluut niet zo. Glasgordijnen zijn, ook in Wijk en Aalburg, nog altijd erg geliefd. En niet alleen in een klassiek interieur. Glasgordijnen zijn namelijk erg veelzijdig en passen in elk interieur. Houdt u van eenvoudig en klassiek? Ga dan voor witte of crèmekleurige glasgordijnen. Heeft u juist een modern of eigentijds interieur? Kies dan voor een stoere of hippe stof of een opvallend dessin. Of kies voor glasgordijnen die van het plafond tot aan de vloer lopen of zelfs gordijnen die over de volledige breedte van de kamer lopen. Er zijn genoeg mogelijkheden. Maar vaak worden glasgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen. Een tijdloze combinatie die veel sfeer geeft. Wilt u advies over wat het beste bij uw interieur past? De medewerkers van de Gordijnenhal helpen u graag en denken met u mee over de beste oplossing. Ook voor advies over glasgordijnen in Wijk en Aalburg kunt u dus bij ons terecht.

Glasgordijnen Wijk en Aalburg

Veel sfeer

Door een verfijnde filtering van daglicht geven glasgordijnen veel sfeer in uw woonkamer. De ruimte oogt direct veel lichter en daardoor dus ook groter. U kunt de glasgordijnen ook open- of dichtschuiven. Zo kunt u bijvoorbeeld fel zonlicht tegenhouden of wat meer privacy creëren. En door gordijnen op te hangen verbetert de akoestiek in een ruimte.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan gaan wij met uw gordijnen aan de slag in ons eigen atelier. Daar maken we gordijnen op maat, precies volgens uw wensen. Wilt u een enkele, dubbele of een driedubbele plooi? Het is allemaal mogelijk. Mensen die glasgordijnen nodig hebben in Wijk en Aalburg, komen al snel bij de Gordijnenhal terecht. Wij hebben inmiddels een tevreden klantenkring opgebouwd. Heeft u een vraag neem dan contact op. Wilt u ook mooie glasgordijnen in uw interieur? Kom dan gerust eens langs in onze pas verbouwde winkel. Met onze ervaring en creativiteit komen we met de beste ideeën om uw huis aan te kleden. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod