• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Gordijnen Waalwijk

Bent u op zoek naar nieuwe raambekleding of gordijnen? In omgeving Waalwijk is Gordijnenhal het juiste adres. Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in huis. Ze zorgen voor een sfeervolle en warme aankleding van uw interieur en dempen daarnaast het geluid in huis. Gordijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er overgordijnen, transparante gordijnen inbetweens en jaloezieën. Elk gordijn heeft weer andere voordelen en eigenschappen. Want gordijnen dienen niet alleen als raamdecoratie. Ze werken isolerend, geluiddempend en geven privacy. Sommige gordijnen zijn ook nog eens zonwerend of verduisteren zelfs een ruimte.

Advies op maat

Bent u er nog niet over uit welke gordijnen bij u passen? Bij de Gordijnenhal geven we graag advies op maat. Onze ervaren medewerkers houden rekening met uw woonwensen en kijken naar de functionaliteit van de gordijnen. Aan de hand daarvan geven ze altijd een deskundig advies. Niet alleen in onze winkel, maar ook bij u thuis. Zo meten we de gordijnen voor u op, zodat u zeker weet dat ze er straks schitterend bij hangen. Daarnaast worden alle gordijnen in ons eigen professionele atelier op maat gemaakt. In ons atelier wordt met veel zorg aan de gordijnen gewerkt zodat u zeker bent van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben we een korte levertijd waar we ons ook aan houden. Voor gordijnen in omgeving Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Loon op Zand moet u dan ook bij de Gordijnenhal zijn.

Gordijnen Waalwijk

Functioneel

Gordijnen zorgen niet alleen voor veel sfeer in huis. De akoestiek in een ruimte wordt stukken beter als de ramen bekleed zijn. Wilt u extra aandacht op uw ramen vestigen en uw ramen hoger laten lijken? Kies dan voor gordijnen die lopen vanaf het plafond tot aan de grond. Door de lengte oogt uw raam hoger en uw plafond dus ook. En zo zijn er nog wel meer toepassingen. Laat u adviseren over welke gordijnen bij u passen. In Waalwijk staan wij voor u klaar.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

In de Gordijnenhal vindt u een uitgebreide collectie gordijnen. Wij zijn namelijk leverancier van bekende en exclusieve merken. Maar we hebben ook een uitstekende eigen collectie. Alle gordijnen hebben een ding gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit. We gebruiken alleen rijke en kwalitatief goede stoffen. Daarnaast is de keuze erg uitgebreid. U bent bij ons ook aan het goede adres voor binnenzonwering, insectenwering en jaloezieën. In onze mooie showroom laten we u graag zien wat we allemaal in huis hebben. Kom gerust eens vrijblijvend kijken. Wij staan graag voor u klaar. Zoekt u gordijnen in de buurt van Waalwijk? Dan is de Gordijnenhal het juiste adres. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel! Heeft u vragen neem gerust contact op.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod