• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Houten jaloezieën Tilburg

Een populaire vorm van binnenzonwering zijn houten jaloezieën. Ook in Tilburg zijn jaloezieën erg geliefd. Bij de Gordijnenhal vindt u een uitgebreide collectie tegen een scherpe prijs. De houten jaloezieën zijn daarnaast van hoge kwaliteit. Wij hebben voor elk interieur de juiste jaloezieën. Of u nu voor smalle of brede lamellen kiest. Want met jaloezieën kunt u veel verschillende kanten op. Wilt u meer weten over houten jaloezieën? In Tilburg, Oisterwijk, De Reeshof en Berkel-Enschot staan wij voor u klaar.

Voordelen

Binnenzonwering is er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld rol- en vouwgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant moet u nu kiezen. De Gordijnenhal zet de voordelen van houten jaloezieën graag voor u op een rij. Jaloezieën passen in elk interieur. Dat komt omdat ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Gaat u voor hout of aluminium? Kiest u voor brede of juist smalle lamellen? En ook in de ophangsystemen valt te variëren. Daarnaast zijn jaloezieën goed schoon te maken en schoon te houden. En ze zijn onderhoudsvrij. Ook niet onbelangrijk, jaloezieën zijn makkelijk te monteren en te bedienen. En ze werken ook nog eens isolerend. Als de zon op het raam staat, houden de jaloezieën de warmte buiten. Maar andersom geldt dat ook. Als het buiten koud is, wordt de kou tegen gehouden.

Houten jaloeziën Tilburg

Natuurlijk licht

Een belangrijke reden waarom veel mensen voor houten jaloezieën kiezen in Tilburg, is de lichtinval. De horizontale lamellen zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Richt bijvoorbeeld de lamellen eens naar boven. Dan weerkaatst het licht via het plafond en dat zorgt voor een natuurlijke en egale verlichting. Op deze manier is het wel lekker licht in uw kamer, maar schijnt de zon niet in uw ogen. De jaloezieën zorgen ook voor privacy. Pottenkijkers kunnen niet zomaar bij u naar binnen gapen.

Gordijnenhal.nl

Stijlvol

Wilt u stijlvol uw ramen bekleden? Kies dan voor houten jaloezieën. Ze geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Bij de Gordijnenhal vindt u jaloezieën in veel verschillende maten, kleuren. En ook de breedte van de lamellen kunt u zelf bepalen. U vindt bij ons precies de goede jaloezieën voor uw raam. Kom naar onze winkel om alle jaloezieën met elkaar te vergelijken. En laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Heeft u een vraag neem gerust contact op. Als u houten jaloezieën zoekt in Tilburg, moet u bij de Gordijnenhal zijn. We zijn u graag terug in onze mooie winkel met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod