• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Binnenzonwering Wijk en Aalburg

Al veel van onze klanten hebben binnenzonwering in Wijk en Aalburg. En dat is ook niet vreemd, binnenzonwering is zeer populair als raambekleding. Bij de Gordijnenhal kunt u terecht voor veel verschillende vormen van binnenzonwering. Van houten jaloezieën of shutters tot rol- en vouwgordijnen. We hebben voor ieder wat wils. Maar u kunt bij ons ook terecht als u glas- of overgordijnen zoekt. U krijgt bij ons altijd goed advies en een scherp aanbod. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van binnenzonwering? In Wijk en Aalburg, Eethen, Genderen en Dussen staan onze medewerkers voor u klaar.

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten binnenzonwering. Deze raamdecoratie is er niet alleen om de zon buiten te houden. Het heeft zeker ook een decoratieve functie. Graag zetten we een paar populaire vormen van zonnewering voor u op een rij. Iedereen is wel bekend met rol- en vouwgordijnen. U vindt deze toepassing niet alleen in woonkamers, maar juist ook in de slaapkamer. Dat komt omdat een rolgordijn ook een verduisterende functie heeft. Rol- en vouwgordijnen zijn ook geschikt voor de badkamer. Ze bieden veel privacy en kunnen tegen vocht. Jaloezieën zijn ook nog altijd erg geliefd. Dat komt mede omdat ze zo praktisch zijn. Door de lamellen in een andere stand te zetten, kunt u de lichtinval eenvoudig doseren. De jaloezieën zijn volledig naar wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld voor hout kiezen, maar ook voor aluminium. Dan heb je ook nog plisségordijnen. Deze moderne vorm van raambekleding past dan in elk interieur en zorgt voor veel sfeer. Ook erg sfeervol zijn shutters. Deze raambekleding zorgt voor een knusse sfeer in huis en is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Binnenzonwering Wijk en Aalburg

Ruim aanbod

In onze winkel ziet u een overzicht van de verschillende soorten van binnenzonwering. Als u in Wijk en Aalburg op zoek bent, kunt u altijd bij ons terecht. We hebben veel stalenboeken waarin u een ruim aanbod aan stof- en kleurencombinaties kunt terugvinden. En als u advies nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Alle binnenzonwering wordt in ons atelier voor u op maat gemaakt. Onze medewerkers komen bij u thuis meten en hangen de raambekleding ook voor u op. Wij hebben service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Klanten die binnenzonwering nodig hebben in Wijk en Aalburg, weten ons goed te vinden. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs in onze winkel of neem contact op. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod