Bent u op zoek naar nieuwe in betweens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u langskomen in onze showroom? Dan vragen wij u vriendelijk om een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar nieuwe in betweens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u langskomen in onze showroom? Dan vragen wij u vriendelijk om een afspraak te maken.
  • Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

In betweens Tilburg

Wilt u in betweens? In Tilburg heeft de Gordijnenhal een uitgebreide collectie. In between gordijnen zijn al jaren erg populair. En dat is ook niet gek, deze gordijnen geven de ruimte een lichte en warme uitstraling. En daarnaast zorgen in betweens er ook nog eens voor dat je nog wel naar buiten kunt kijken maar weinig inkijk hebt. Bij de Gordijnenhal vindt u in betweens in allerlei soorten en maten. Kom gerust eens langs in onze winkel om u te laten inspireren. Want als u in betweens zoekt en in Tilburg, Oisterwijk, De Reeshof, of Berkel-Enschot woont, zijn wij het juiste adres.

Veel voordelen

In between gordijnen hebben veel voordelen. In tegenstelling tot glasgordijnen of vitrage, kun je in betweens dichttrekken. Bijvoorbeeld als de zon fel schijnt of als u wat meer privacy wilt creëren. Als u de in betweens dichttrekt, bent u verlost van inkijk, maar u kunt zelf nog wel naar buiten kijken. Daarnaast kleden in betweens elke kamer mooi aan, of u de gordijnen nu open of dicht heeft. Nog een voordeel is dat de transparante gordijnen goed te combineren zijn met andere vormen van raambekleding. Heeft u een rolgordijn of jaloezie voor het raam maar wilt u toch wat meer sfeer in huis? In betweens zorgen direct voor meer warmte en sfeer. Maar een in between gordijn is ook goed te combineren met overgordijnen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

In between Tilburg

Kwaliteit

Bij de Gordijnenhal heeft u volop keuze uit vele mooie stoffen. Veel gebruikte stoffen zijn polyester, katoen en linnen of een combinatie daarvan. Door de verschillende materialen te mengen, ontstaat het meest ideale gordijn. De in betweens zijn soepel, krimpen niet en zien er ook nog eens fantastisch uit. De stoffen zijn kamerhoog, hierdoor kunnen de gordijnen naadloos gemaakt worden en ziet u geen banen. Als u in betweens zoekt in de regio Tilburg, kunnen wij u zeker verder helpen.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

Bij de Gordijnenhal vindt u zowel de bekende en exclusieve merken als onze huiscollectie. Al onze gordijnen zijn van hoge kwaliteit. We gebruiken alleen rijke en kwalitatief goede stoffen. Voor onze in betweens maar ook voor overgordijnen, binnenzonwering, insectenwering en jaloezieën. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze showroom is nog niet zo lang geleden compleet verbouwd. We kunnen de collecties nu nog beter presenteren. Kom gerust eens vrijblijvend kijken. Wij staan graag voor u klaar. Zoekt u in betweens? In Tilburg is de Gordijnenhal het juiste adres. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod