• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Binnenzonwering Tilburg

Bent u op zoek naar binnenzonwering in Tilburg? Dan kan de Gordijnenhal u zeker verder helpen. Wij hebben namelijk alle expertise in huis om u goed te adviseren over verschillende vormen van binnenzonwering. Want naast traditionele raambekleding zoals over- en glasgordijnen zijn er nog veel meer inspirerende manieren om uw ramen te bekleden. Denk bijvoorbeeld eens aan rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters, plisségordijnen en duoshades. Stuk voor stuk echte sfeermakers in elke woning. Wilt u meer weten over binnenzonwering? In Tilburg, Oisterwijk, De Reeshof en Berkel-Enschot staan wij voor u klaar.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten binnenzonwering te koop. We zetten er graag een paar voor u op een rijtje. De meest bekende binnenzonwering zijn jaloezieën. De populariteit is goed te verklaren. Jaloezieën zijn erg praktisch. Door de lamellen kan de lichtinval eenvoudig gedoseerd worden. De jaloezieën zijn volledig naar wens samen te stellen. U kunt kiezen tussen brede of smalle lamellen. Kies voor hout of voor aluminium of PVC. Ook rolgordijnen zijn al jaren erg populair. Ze kunnen, naast zonwering, ook nog een verduisterende functie hebben. Daarom zijn rolgordijnen perfect voor in de slaapkamer. Plisségordijnen zijn aan een opmars bezig. Ze passen erg mooi in elk interieur. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen met een elegante uitstraling. Ook erg sfeervol zijn shutters. Dit zijn luiken met verstelbare horizontale latten. Deze raambekleding zorgt voor een knusse sfeer in huis.

Binnenzonwering Tilburg

Ruim aanbod

Om een goede indruk te krijgen van de onderlinge verschillen kunt u in onze winkel diverse modellen bekijken. Daarnaast hebben we ook veel stalenboeken waarin u een ruim aanbod aan stof- en kleurencombinaties kunt terugvinden. En onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven en u te helpen om uit het enorme aanbod een keuze te maken. Voor binnenzonwering in Tilburg moet u dan ook bij de Gordijnenhal zijn.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Als u uw keuze heeft kunnen maken, gaan wij aan de slag in ons eigen atelier. Daar wordt alles op maat gemaakt. We komen ook bij u thuis meten en hangen de raambekleding voor u op. Want wij hebben service hoog in het vaandel staan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Mensen die binnenzonwering nodig hebben in Tilburg, komen dan ook al snel bij de Gordijnenhal terecht. Wij hebben inmiddels een tevreden klantenkring opgebouwd. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs in onze pas verbouwde winkel. Met onze ervaring en creativiteit komen we met de beste ideeën om uw huis aan te kleden. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod