• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

In betweens Waalwijk

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen en denkt u na over in betweens? In Waalwijk moet u dan bij de Gordijnenhal zijn. In between gordijnen zijn een goede keuze. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor in betweens. Ook in Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Loon op Zand is dit soort gordijnen erg geliefd. Dat komt omdat ze een lichte en warme uitstraling geven aan elke kamer. En daarnaast houden in betweens pottenkijkers buiten. Terwijl u zelf nog wel naar buiten kunt kijken. De Gordijnenhal is gespecialiseerd in in betweens. U vindt ze in onze winkel in vele soorten en maten. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken en laat u inspireren.

De voordelen van in between gordijnen

Graag zetten we de voordelen van in betweens voor u op een rijtje. In between gordijnen kun je dichttrekken. Bijvoorbeeld als de zon fel schijnt of als u wat meer privacy wilt hebben. U kunt zelf nog wel naar buiten kijken zonder dat mensen u zien zitten. Daarnaast kleden in betweens elke kamer in Waalwijk mooi aan, of u de gordijnen nu open of dicht heeft. Deze gordijnen passen ook nog eens in elk interieur. Nog een voordeel is dat de transparante gordijnen goed te combineren zijn met andere vormen van raambekleding. Heeft u een rolgordijn of jaloezie voor het raam maar wilt u toch meer sfeer creëren in huis? Kies dan voor in betweens. Maar een in between gordijn is ook goed te combineren met overgordijnen.

In betweens Waalwijk

Kwaliteit

De Gordijnenhal heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Veel gebruikte stoffen zijn polyester, katoen en linnen of een combinatie daarvan. De in betweens zijn soepel, krimpen niet en zien er ook nog eens goed uit. De meeste in between gordijnen worden gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen. De stof is dan dubbel zo breed en dat zorgt er weer voor dat het gordijn gemaakt kan worden zonder storende naden. En de gordijnen vallen zo ook een stuk mooier.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

Wij hebben een uitgebreide collectie in betweens. U kunt bij ons terecht voor bekende merken. Maar we hebben ook een zeer sterke huiscollectie. De gordijnstoffen hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit. Dat komt omdat we alleen gebruik maken van rijke stoffen. En alle gordijnen worden voor u op maat gemaakt in ons eigen atelier. Neem contact op of kom gerust eens kijken in onze mooi ingerichte showroom. Wij staan graag voor u klaar. Zoekt u in betweens? In Waalwijk is de Gordijnenhal het juiste adres. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod