• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Binnenzonwering Waalwijk

Als u binnenzonwering zoekt in Waalwijk, is de Gordijnenhal het aangewezen adres. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreide collectie binnenzonwering. Maar we hebben ook gordijnen in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en een scherpe prijs. Er zijn verschillende vormen van binnenzonwering. U kunt dan denken aan rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters en plisségordijnen. Elke raambekleding heeft weer andere voordelen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden met binnenzonwering? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Loon op Zand voorzien wij u graag van advies.

Verschillende soorten

Binnenzonwering is er in allerlei soorten en maten. Wat het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren. Hier vindt u een paar populaire vormen van binnenzonwering op een rijtje. Jaloezieën zijn misschien wel het meest bekend. Deze vorm van zonwering is erg praktisch. Door de lamellen in een andere stand te zetten, kunt u de lichtinval eenvoudig doseren. De jaloezieën zijn volledig naar wens samen te stellen. Een andere geliefde vorm van zonnewering is een rolgordijn. Een groot voordeel is dat ze ook een verduisterende functie kunnen hebben, ideaal voor in de slaapkamer. Maar ook in de badkamer wordt veel gebruik gemaakt van een rolgordijn. Er zijn exemplaren die goed tegen vocht kunnen. Plisségordijnen worden steeds populairder. Deze moderne vorm van raambekleding past dan ook in elk interieur. Ook erg sfeervol zijn shutters. Dit zijn luiken met verstelbare horizontale latten. Deze raambekleding zorgt voor een knusse sfeer in huis en is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Binnenzonwering Waalwijk

Ruim aanbod

Wilt u een goede indruk krijgen van de verschillende soorten binnenzonwering? In omgeving Waalwijk kunt u terecht in onze winkel. Daar vindt u verschillende modellen. Daarnaast hebben we ook veel stalenboeken waarin u een ruim aanbod aan stof- en kleurencombinaties kunt terugvinden. En als u advies nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar.

Gordijnenhal.nl

Op maat gemaakt

Bent u eruit? Dan gaan we aan de slag in ons eigen atelier. Daar worden alle binnenzonwering, maar ook gordijnen, op maat gemaakt. Onze medewerkers komen bij u thuis meten en hangen de raambekleding desgewenst ook voor u op. Want wij vinden service en klantvriendelijkheid erg belangrijk. Klanten die binnenzonwering nodig hebben in Waalwijk, komen al jaren bij de Gordijnenhal. Wij hebben inmiddels een tevreden klantenkring opgebouwd. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Met onze ervaring en creativiteit komen we met de beste ideeën om uw huis aan te kleden. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod