• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Houten jaloezieën Wijk en Aalburg

Als u op zoekt bent naar houten jaloezieën en in Wijk en Aalburg woont, is de Gordijnenhal het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote collectie en hanteren scherpe prijzen. Daarnaast hebben we service hoog in het vaandel staan en kunt u bij ons terecht voor deskundig advies over de verschillende mogelijkheden van raamdecoratie. Nog niet overtuigd? Kom dan eens kijken in onze prachtige winkel. Hier vindt u zowel exclusieve merken als onze eigen huiscollectie. Voor houten jaloezieën, maar ook andere binnenzonwering en gordijnen, moet u bij de Gordijnenhal zijn. Wij hebben voor elk interieur de juiste houten jaloezieën. Of u nu in Wijk en Aalburg, Eethen, Genderen of Dussen woont.

Voordelen

Jaloezieën hebben veel voordelen. Ze zijn makkelijk zelf te monteren, zelfs als u geen kluservaring heeft. Daarnaast zijn jaloezieën vrijwel geschikt voor elke raam. Ook als het om een moeilijke raamstructuur gaat zoals een rond raam. Jaloezieën passen in elk interieur, van modern tot klassiek. Er is dan ook veel mogelijk. Kies zelf het materiaal, de kleur of eventueel een dessin. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën met een nerfstructuur. Of jaloezieën van aluminium, deze geven elk interieur een hippe twist. Jaloezieën zijn onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden. Even met een vochtige doek afnemen of met een plumeau afstoffen.

Houten jaloezieën Wijk en Aalburg

Mooie lichtinval

Misschien wel het grootste voordeel van een jaloezie is dat u zelf de lichtinval op een eenvoudige manier kan regelen. U kunt ervoor zorgen dat een ruimte duister, gedeeltelijk duister of licht is. Veel mensen kiezen voor houten jaloezieën in Wijk en Aalburg vanwege de veelzijdigheid van jaloezieën. U zorgt meteen voor de nodige privacy. Met deze raambekleding kijken buren en voorbijgangers niet zomaar bij u naar binnen.

Gordijnenhal.nl

Luxe uitstraling

Zoekt u stijlvolle raambekleding? Dan zijn houten jaloezieën echt iets voor u. Ze zorgen namelijk voor een luxe, maar tegelijkertijd ook knusse sfeer in uw woning. Bij de Gordijnenhal vindt u jaloezieën in veel verschillende kleuren en maten. En ook de breedte van de lamellen kunt u zelf bepalen. Gaat u voor smalle of juist brede plankjes? U vindt bij ons precies de juiste jaloezieën die bij uw interieur passen. Kom naar onze winkel en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan ook altijd klaar met advies als dat nodig is. Heeft u eerst nog een vraag, neem dan gerust contact op. Als u houten jaloezieën nodig hebt in Wijk en Aalburg, dan moet u bij de Gordijnenhal zijn. We zien u graag terug in onze mooie winkel met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod