• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Gordijnen Wijk en Aalburg

Bent u toe aan nieuwe gordijnen? In Wijk en Aalburg heeft de Gordijnenhal een uitgebreide collectie met gordijnen. U vindt hier altijd de raambekleding die bij u past. Gordijnen zijn onmisbaar in elk interieur. Ze zorgen voor een sfeer en warmte in elk vertrek van uw woning. Of u nu inbetweens zoekt voor in de woonkamer of verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer. Bij de Gordijnenhal bent u aan het juiste adres.

Advies op maat

Bij de Gordijnenhal vinden we service erg belangrijk. U kunt bij ons dan ook altijd terecht voor advies op maat. Weet u niet precies wat u zoekt of wat bij uw woning of stijl past? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van het juiste advies. Niet alleen in onze winkel, maar ook bij u thuis. We meten ook altijd de gordijnen voor u op zodat u zeker weet dat alles past. Daarnaast worden alle gordijnen in ons eigen professionele atelier op maat gemaakt. In ons atelier wordt met veel zorg aan de gordijnen gewerkt. Daardoor hebben we ook een korte levertijd. En als de gordijnen klaar zijn, komen we ze ook nog voor u hangen. Voor gordijnen in omgeving Wijk en Aalburg, Eethen, Genderen en Dussen moet u dan ook bij de Gordijnenhal zijn.

Gordijnen Wijk en Aalburg

Functioneel

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers, ze zijn ook nog eens functioneel. Ze werken isolerend, geluiddempend en geven privacy. Sommige gordijnen zijn ook nog eens zonwerend of verduisteren zelfs een ruimte. Elk gordijn heeft weer andere voordelen en eigenschappen. Denk daarom van tevoren ook goed na over wat u van uw gordijnen verwacht. Zijn het alleen sfeermakers of wilt u daarnaast geen inkijk? Gaat u voor moderne inbetweens of kiest u voor de klassieke glasgordijnen. In onze showroom ziet u tientallen voorbeelden. Laat u adviseren over welke gordijnen bij u passen. In Wijk en Aalburg vindt u altijd de gordijnen waar u naar op zoek bent.

Gordijnenhal.nl

Uitgebreide collectie

Onze collectie van gordijnen is zeer uitgebreid. U vindt bij ons de bekende en exclusieve merken. Maar we hebben zelf ook een zeer sterke huiscollectie. Alle gordijnen hebben een ding gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. We gebruiken alleen rijke en kwalitatief goede stoffen. Zowel voor de overgordijnen als inbetweens. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor binnenzonwering, insectenwering en houten jaloezieën. Onze mooie showroom is nog niet zo lang geleden compleet verbouwd. De collecties worden nu nog beter gepresenteerd. Kom gerust eens vrijblijvend kijken. Wij staan graag voor u klaar. Nieuwe gordijnen nodig? In Wijk en Aalburg is de Gordijnenhal het juiste adres. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Graag tot ziens in onze winkel! Heeft u een vraag neem dan gerust contact op.

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod