• Ruim 30 jaar ervaring!

  • Adviseren en meten gratis bij u thuis

  • Gordijnen gratis bij ons gemaakt 

Splendid Pliss

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.

De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Wilt u meer weten over onze
zonwering specials? 

Maak vrijblijvend een afspraak in onze winkel en
we laten je graag alle mogelijkheden zien!

Maak een afspraak

De Splendid Pliss is leverbaar in de volgende standaard RAL-kleuren: RAL9016, RAL9010 en RAL9001

  • Montage door onze eigen montagedienst

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Groot en betaalbaar aanbod